Під Слов'янськом затримали бойовика "ДНР", який міг скоїти диверсію

Під час затримання було вилучено цілий арсенал зброї.

Вилучені боєприпаси. Фото: СоцмережіНа початку червня співробітниками військової контррозвідки СБУ зі складу Об'єднаних сил за участю Нацполіціі був затриманий учасник незаконних збройних формувань. Про це розповіли на сторінці прес-центру ООС в Fаcebook, повідомляють Патріоти України.

Було встановлено, що 35-річний чоловік з 2014 року є учасником терористичної організації «ДНР». Бойовик був затриманий за місцем проживання родичів на підконтрольній українській владі території, у яких він оселився.

Під час затримання було вилучено цілий арсенал зброї - 2 пістолети ПМ, автомат АК-74, підствольний гранатомет, боєприпаси до них і інші засоби ураження. «Не виключається, що бойовик був направлений на мирну територію України для підготовки і здійснення диверсій», - зазначили в прес-центрі ВЗГ.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...

"Жарим человечину": На війні в Україні зустрілися два маніяка-вбивці (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:27

Два "штика" Путіна, здружились на основі спільних інтересів. Один з'їв людину, інший розчленував свою жертву. Російські загарбники виклали фото в мережу. Про це пише журналіст Бутусов у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Дмитро Малишев...