Підступна англійська мова: Президент Франції назвав "смачненькою" дружину прем'єр-міністра Австралії (відео)

Користувачі соцмереж активно іронізують над словами Еммануеля Макрона.

Макрон назвав "смачненькою" дружину прем'єр-міністра Австралії. Фото: Reuters

Президент Франції Еммануель Макрон обмовився під час свого виступу у місті Сідней в Австралії, повідомляють Патріоти України з посиланням на ABC Sydney.

Під час свого візиту у Сідней президент Франції виступив з подякою прем'єр-міністру Австралії. "Я хочу подякувати вам за вашу гостинність, подякувати вам і вашій смачній дружині", – сказав Макрон.

У соцмережах одразу розпочалось активне обговорення слів президента. "Я думаю, президент Макрон щойно назвав Люсі Тернбулл (дружину прем'єр-міністра Австралії – ред.) "смачною", – написав австралієць Джеймі Каммінс у Twitter.

Користувачі говорять, що президент ймовірно обмовився, або некоректно переклав слова. У французькій мові delicieux означає "чарівна, чудова". Натомість англійською схоже слово – "смачний" стосується їжі.

Раніше президент Франції вже встиг виступити з промовою у Конгресі США і навіть посадити дерево з подружжям Трампів у дворі Білого дому. Трамп не скупився на компліменти на адресу свого французького колеги – він то цілував Макрона у щоку, то ніжно брав його за руку.

Інтернет-юзери припускають, що таку ніжність до Макрона Дональд Трамп проявляє через те, що його власна дружина його вкотре проігнорувала.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...