Підступний план: У Кремлі почали "підготовку" до президентських виборів в Україні, - Тимчук

Москва розраховує на підтримку не менше двох мільйонів проросійськи орієнтованих і чутливих до кремлівської пропаганди громадян України.

Дмитро Тимчук. Фото: ukr.media

Росія запланувала провести спеціальну кампанію з жителями окупованих частин Донбасу, а також українцями, що тимчасово проживають на її території, підсумком якої має стати перемога вигідного Кремлю кандидата на виборах президента України у 2019 році повідомляють, Патріоти України.

Для цього країна-агресор збирається організувати спеціальне дослідження електорального потенціалу вищевказаних категорій громадян України, пише народний депутат ("Народний фронт"), лідер проекту "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, відповідне завдання адміністрація президента Росії поставила політтехнологам Російського інституту стратегічних досліджень. Його метою є отримання інформації про можливості "стимулювання їх волевиявлення" на підтримку цікавого для російської влади кандидата або одразу декількох кандидатів на пост президента України.

Керувати цією роботою буде російський політолог, директор Центру політичної кон'юнктури Олексій Чеснаков.

"У зв'язку з цим, його командою розробляються схеми "виборчої мобілізації" громадян України в окремих районах Донецької і Луганської областей та Російської Федерації включно з фінансовим і транспортним забезпеченням для тих проросійськи налаштованих українських громадян, які будуть голосувати на президентських виборах. Російська сторона розраховує організувати "кероване голосування" в РФ, паралельно проводячи активну "передвиборну роботу" в Україні", - розповів Тимчук.

В останньому випадку, додав він, Кремль розраховує на підтримку не менше двох мільйонів проросійськи орієнтованих і чутливих до кремлівської пропаганди громадян України.

В цілому Росія сподівається на те, що загальної кількості виборців, яких можна "мобілізувати", буде досить для забезпечення виходу в другий тур президентських виборів вигідного РФ кандидата, а в подальшому - і його перемоги.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....