Пільги "нє катят", тільки за гроші: У Криму водій маршрутки прищемив дверима голову пенсіонеру

У Криму водій маршрутки прищемив дверима голову пенсіонеру, не бажаючи везти його бесплатно.

Результат пошуку зображень за запитом "Сімферополь маршрутка"

В Симферополе водитель маршрутки едва не задушил дверью пожилого человека, так как не хотел обслуживать льготника. Водитель маршрутки прищемил дверью голову пожилому человеку с признаками инвалидности, не желая пропускать его в автобус, – сообщают СМИ, работающие на оккупированном полуострове.

Согласно сообщению инцидент произошёл в Симферополе сегодня около полудня. «В районе автостанции Западная пожилой мужчина с явными признаками инвалидности попытался сесть в маршрутку. Однако водитель закрыл перед ним дверь, фактически прищемив человеку голову», — сообщил очевидец.

По его словам, в итоге пожилой мужчина лишился головного убора и остался на остановке, а автобус №63 продолжил маршрут. На возмущение пассажиров водитель ответил, что не собирается возить льготников по удостоверениям.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...