Піп з "ЛНР" показав "русскому миру" несправжній Крим, але "спалився" (фотофакт)

Священик вирішив збрехати заради проросійської пропаганди, але брехню швидко викрили.

Олександр Авдюгін. Фото: bloggv.net.Хреститель і святий захисник терористичної "ЛНР", піп Олександр Авдюгін викритий у брехні. Про це у Facebook написав користувач з Луганська, прокоментувавши фотографії з відпочинку попа в кримському Сімеїзі, передають Патріоти України.

Автор поста зазначив, що мова йде про цілеспрямовану пропаганду для "русского мира". У той час, як в окупованому Криму величезні перебої з електрикою, піп радісно пише: "а свет в Крыму не выключается, продукты не кончаются, татары не ругаются".

Крім того, автор поста прокоментував фото попа на набережній Сімеїзу, показавши плачевну картину в дійсності. "Дивіться на фото набережної Сімеїзу, якою вона стала. Фото з того ж дня. Цього вам батя не покаже", - написав автор.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...

"Сирський подав у відставку": Пропагандисти Кремля вигадали черговий фейк

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:55

Як зазначають у Центрі, інформацію про «відставку Сирського» розганяє анонімний акаунт, який зазвичай поширює російські наративи про Україну. Ніяких доказів на підтримку своїх «зрадницьких» тез автор, звісно ж, не наводить. А у жодних офіційних джерела...