Пішла з життя наймолодша фанатка Тіни Кароль (фото, відео)

Мама 11-річної Валерії Кокіш повідомила, що донька померла через онкологічну хворобу.

Тіна Кароль та Валерія Кокіш. Фото: rbc.ua/ukr

У суботу, 1 квітня, пішла з життя онкохвора 11-річна дівчинка Валерія Кокіш, за станом здоров'я якої стежила вся Україна. Трагічну звістку з'явилося на сторінці її мами в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Я не вірю, що тебе немає з нами", - написала жінка. Тато дівчинки в свою чергу опублікував зворушливу відеопідбірку фотографій під назвою "Пам'ять про нашу Лєрочку". Він також подякував усім небайдужим, хто допоміг родині у лікуванні.

Валерія була прихильницею Тіни Кароль, і раніше співачка здійснила її мрію, приїхавши до неї в гості. Тіна Кароль також відреагувала на трагічну новину співчуттям.
"Пішла з життя добрий ангел Лерочка Кокіш, яка билася в нерівному бою з важкою хворобою. Тіна Кароль сумує і молиться, висловлює співчуття всій родині Лери", - повідомила прес-служба співачки.

Волонтери, знайомі батьків, а також стежили за долею дівчинки користувачі соцмережі дуже емоційно відреагували на смерть Лери.

"Я дуже сподівалася, що не прийдетеся повідомляти таку новину, думала, що Лера ще всіх здивує чудесним зціленням! Я в це вірила! Дуже прошу Вас про щиру молитву за упокій її душі і підтримки її нещасних батьків!" - прокоментувала голова правління Фонду "Разом до життя" Людмила Свобода.

"Останні півроку я дуже боялася, що настане ранок. Прокидаючись, я з завмиранням у серці відкривала ФБ, і коли не бачила новин, спокійно всдыхала. Я боялася, але вірила і молилася, щоб це ранок ніколи не прийшло. Мені здавалося, що за неї переживав весь світ! Мені здавалося, що за неї молилися в кожному куточку нашої землі, і це її врятує..." - написала Марія Гриньова.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...