Після ЧС з футболу Росія може атакувати Україну і Білорусь, - експерт (відео)

Ймовірність повторення чогось, схожого на путінську політику відразу після Олімпіади в Сочі, у другому півріччі 2018 року досить велика.

Редактор білоруської служби спільноти «InformNapalm» Денис Івашин

Багатьом тривожно, так як на виборах Путін пообіцяв своєму електорату нові перемоги, але навряд чи вони будуть, коли економіка знаходиться в такому занепаді, повідомляють Патріоти України з посиланням на Білоруські ЗМІ.

Агрессивных действий можно ожидать после июньского чемпионата мира, который пройдет в России. Редактор белорусской службы сообщества «InformNapalm» Денис Ивашин в интервью «Белсату» отмечает, что Москва уже сформировала наступательные линии на Беларусь и прежде всего на Украину.
Впрочем, наиболее вероятно, что масштабная война может начаться после запуска газопровода «Северный поток-2», говорит эксперт.

Відео-інтерв"ю білоруською мовою:



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...