Після отримання безвізового режиму на українців чекають нові ризики - експерти

Скоро українці зможуть подорожувати країнами Євросоюзу, не оформлюючи візи.

Після отримання безвізового режиму на українців чекають нові ризики. Фото replyua.net

Але після вступу в силу цього рішення можуть виникнути нові ризики, повідомляють Патріоти України з посиланням на Сегодня.

На думку експертів, радіти новині про безвіз поки зарано - якщо на сході країни відновляться повномасштабні бойові дії, Україну чекає непроста ситуація. Як зазначає політолог Вадим Карасьов, внутрішні ризики також можуть бути пов'язані з девальвацією і економічним обвалом, а також і з загальною нестабільністю в країні. Із зовнішніх ризиків обов'язково потрібно виділити президентські вибори у Франції, на яких перемогу може здобути Марін Ле Пен.

Інші експерти при цьому відзначають, що, якщо в українців не буде на руках візи, тому що ЄС скасував візовий режим, це зовсім не означає, що всі громадяни зможуть спокійно перетинати кордон. Якщо навіть буде Шенгенська віза, це не є гарантією, що людину пустять - такі правила Євросоюзу, тому будь-яка держава може затримати українця і завернути його.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...