Плювок в обличчя: Посол РФ в Ізраїлі заявив, що Росія не вважає ХАМАС і Хезболлу терористичними організаціями (відео)

Про це Олександр Шеїн сказав в інтерв'ю ведучому телепередачі "Війна і мир" Дмитру Дубову.

Російський МЗС. Ілюстрація з відкритих джерел

"За нашим законодавством, терористичними кваліфікуються Верховним судом РФ за поданням Генпрокуратури РФ ті організації, які роблять терористичні акції на території РФ або за її межами, але проти інтересів Росії. Тобто, проти її об'єктів, посольств і представництв, громадян цілеспрямовано. Ви ставите на одну дошку, а це неправильно ", - заявив Шеїн. Про скандальну заяву посла розповідать Патріоти України.

Таке пояснення дипломата на своїй сторінці в Facebook розкритикував відомий російський блогер і журналіст Олександр Тверськой.

"Посол Росії в Ізраїлі розповідає про те, хто такі терористи. Терористи - це все, хто здійснює терористичні акти проти Росії або її громадян. А все решта - це не терористи. ХАМАС - це взагалі посли доброї волі. Наприклад, теракти в Європі - це теж не терористи зробили, за логікою цього кабана ", - написав він.

Як повідомлялося раніше, британський журналіст Гаррі Картрайта в брюссельському виданні EU Today написав, що Росія підтримує терористів, причетних до насильства в Європі, маючи на меті дестабілізувати ситуацію в ЄС, підірвати довіру, цінності і розділити європейське суспільство.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...