"По Евпатории бродит русская весна": У мережу виклали кумедне фото з окупованого Криму

Дивна жінка демонструє дещо божевільний костюм перехожим на вулиці.

"Руская весна". Фото: Twitter

В мережі Twitter користувачі розмістили фото жінки, яка в дивному вбранні розгулює по місту, повідомляють Патріоти України.

Знімки розмістили на сторінці RoksolanaToday & Крим в Twitter. На світлинах зображена жінка у вінку, червоній спідниці і блузці, розшитій квітами. На вигляд жінці добре за 50.

"Євпаторією бродить руська весна", - підписали фото в співтоваристві. Коментатори тут же оцінили незвичайний образ колоритної дами і не залишили її без приємних коментарів.

"Російська божевільна весна ...", "Це Феодосія, алея біля міськвиконкому, а "мадам" скоріш за все в поруч розташований будинок культури (я туди на танцювальний ходила) кудись чеше", - пишуть вони.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...