"Побіжний аналіз листа Януковича вказує на те, що росіяни вважають Трампа ідіотом", - експерт

Однак у Кремлі не врахували головне - сам президент США взагалі навряд чи прочитає твір російських психологів, який дали підписати українському втікачу.

Януковичу дарма диктували лист до Трампа? Фото: Рейтерс.

"Овоч написав листа світовим лідерам, серед яких головним адресатом, є не Путін, і не Меркель, а Дональд Трамп. Побіжний аналіз цього листа говорить лише про те, що писали його психологи, очевидно, на основі того психологічного досьє, яке поклали на стіл Путіну не так давно", - пише Вадим Денисенко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Побіжний аналіз листа вказує на те, що росіяни вважають Трампа ідіотом. Саме тому овоч пише про недоліки адміністрації Обами, про нелегалів на Донбасі і т.д. Одним словом, викорустовуються всі відомі комплекси Президента США.

І тут ми підходимо до найголовнішого. Можна не сумніватися, що лист Овоча писали в найвищих кабінетах Кремля і його перевіряли за всіма правилами школи Щедровицького. І, очевидно, цим листом хвалилися перед Путіним. Можна уявити собі, як глава російської АП Кірієнко розповідає Путіну, що цей лист зламає Трампа і той змінить своє ставлення до росіян.

Але при цьому Путін не узнав найголовнішого. Цей лист Трамп просто не читатиме. Не факт, що йому покажуть бодай вижимки з цього тексту - ну не входить цей лист до переліку світових загроз, які кладуть на стіл Президенту США. От так Кірієнко розвів всемогутнього Путіна. І ким розвів? Розвів тупорилим овочем об якого Путін витирає ноги останні кілька років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...