Початок кінця: "Спершу з Росії тікатимуть багатші й розумніші, потім - всі інші", - блогер

Політолог розповів про можливі міграційні процеси з Росії на Захід.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

В ближчому часі нам слід очікувати міграційних процесів з Росії на Захід, розповідає блогер Василь Лаптічук, повідомляють Патріоти України. Для того, щоб зрозуміти, що очікує Україну, пропонуємо прочитати його статтю.

"Росія велика, і відступати є куди – в Україну й далі.

Після остаточного заселення Далекого Сходу й Сибіру і природного спустошення тих регіонів китайці підуть у європейську частину РФ. Росіяни (хто не асимілюється), звільнивши Сибір, муситимуть мігрувати ще західніше.

Спершу з Росії тікатимуть багатші й розумніші, потім – трудові мігранти, а вже потім – усі інші, на танках чи без них. Якщо Україна не встигне наглухо закрити Східний кордон, то це зроблять наші західніші сусіди. А сюди, в "мать городов русских", "повернуться" всі ті, чиї діди приїжджали в складі місії Батия та його московських наступників.

Звичайно, це далека історична перспектива, але процеси почалися. Москва вже сьогодні віддає "в оренду" (у вічну оренду) КНР десятки тисяч квадратних кілометрів Сибіру (Закон РФ про "теорритории опережающего развития"), але на смерть воюватиме за кожен метр української землі.

Третє тисячоліття розпочинається початком міграційних процесів народів РФ на Захід, і першою жертвою цих глобальних геодемографічних зрушень, якщо не вважати жертвою РФ (бо ж віддаються "за згодою"), стала Україна. Далі – буде, бо це лише початок початку".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...