​«Податковий хаос в Горлівці» як початок кінця "Захараста" - Руденко

У всі часи всі правителі, відчуваючи неминучий кінець свого правління, закручували гайки власниму народу, щоб як найбільше здерти з них шкур та набити власні кишені. От і «царьок» «ДНР» Захарченко ....

Захарченко все більше и нахабніше принижує населення окупованої частини Донецької області, змушуючи платити додаткові податки та збори. Так, 15 липня 2016 року в окупованій проросійськими найманцями Горловці, близько 500 невдоволених приватних підприємців та звичайних громадян, які за відсутності робочих місць вимушені торговати на місцевих базарах всім, чим попало, зібрались навпроти будівлі місцевого виконкому. За неможливої спеки, а термометр показував +33, і це в тіні, горловчани вимагали у міського очільника Станіслава Кіма припинити придушувати малий бізнес.

Вийшовши до мешканців, Станіслав Кім запропонував всім обговорити питання цивілізованим шляхом, але отримав відмову і зустрічну пропозицію залишитись на спеці та на своїй шкурі відчути, як на базарах стоять годинами продавці. Відповідь мера була в стилі теперішньої влади, в так званій «ДНР», назвавши зібравшихся «стадом баранів», міський очільник залишив обурений натовп.

Після цього почались образливі скандування на адресу керівництва міста, а навколо натовну зявились «дядєчки в штацькому» і почали все знімати на відеокамери, напевно, щоб легше потім було в подвалі людям руки-ноги ламати, тикаючи в лице відеодоказами. В решті-решт, невдоволені все ж таки перемістились до актового залу мерії де словесні перепалки продовжились. Підприємці вимагали припинити кожного разу затягувати податкову гайку. Навіть після цього Станіслав Кім вів себе так, нібито перед ним не звичайні горожани, а його власні раби.

Ситуацію розрядив прибувший до залу, так званий, в.о. міністра промисловості та торгівлі Олексій Грановський, який пообіцяв вирішити питання, але тільки якщо найбільш активні учасники акції протесту разом з ним поїдуть до Донецька. В результаті 5 активістів разом із паном Грановським убули в невідомому напрямку. Скоріше за все, вони вже в славнозвісному «підвалі», або що гірше, десь стали «жертвами обстрілу укропів».

Історія не нова, пан Захарченко в останній час дуже різко реагує на будь-які прояви непокори в непризнаній республіці. Немає сумніву, що вказівку на підняття податків давав особисто він, бо все, або майже все, що купується або продається на окупованій території Донецької області відображається на його широкому кармані. Тим більше, маючи особисту армію охоронців, потрібно все більше і більше грошей. Оскільки промисловості, як такової немає, то одним з основних видів збагачення є видоювання останніх копійок з все більш зубожіючих громадян «республіки».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Конфіскація російських активів: Міністр юстиції Малюська розповів про три ймовірні сценарії

субота, 27 квітень 2024, 23:00

Питання конфіскації російських активів буде вирішене на саміті G7 в середині червня. Про це розповів міністр юстиції України Денис Малюська в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «У середині червня в Італії відбудеться саміт на рівні лідерів...

"Маневреність" ворогам не допомогла: Окупантів залишили "без колес" на Бахмутському напрямку (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:39

Бійці Державної прикордонної служби України "викладають" практичні уроки піхоті РФ, яка взяла за звичку добиратися до лінії фронту мотоциклами. Про таку хитрість ворога раніше згадували у 92-й окремій штурмовій бригаді, передають Патріоти України. Як п...