Погані новини - ви лохи, хороші - це лікується: В Україні дали поради росіянам напередодні революції

Мирослав Гай переконаний, що в разі надзвичайних подій в Росії це в першу чергу торкнеться України.

Росіянам порадили навчитися робити "коктейлі Молотова". Фото: discussio.ru.

Росіяни зможуть протистояти режиму президента РФ Володимира Путіна, якщо будуть дотримуватися кількох правил. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив військовий журналіст Мирослав Гай, передають Патріоти України.

"Погані новини для росіян - ви лохи. Хороші - це можна вилікувати. Прийняття проблеми - це крок до її вирішення. Тільки ідіот міг подумати, що мітинги можуть бути узгоджені з тими, проти кого ви виходите. Це ж чистий оксюморон. Слово не російське - гугліть. Але сам факт того, що ви вийшли - це досягнення. Тепер потрібно навчитися робити це правильно", - написав він.

"Я пройшов весь Майдан, АТО, а вірніше війну з вашими регулярами і спецурою, і тому даю вам кілька порад, хоч ви і вороги. Навіщо? Та тому, що якщо ви зможете поставити свою країну на людські рейки сучасного демократичного суспільства, хоча б почнете рухатися в цьому напрямку, то вбивства вами українців припиняться", - додав Гай.

Він зазначив, що Україну зачепить першою в разі надзвичайної ситуації в Росії.

Гай порадив росіянам купити зброю, засоби захисту, дізнатися, як готується коктейль Молотова.

"Ваш порятунок - масовість. Вас повинно виходити багато. Дуже. Більше, ніж в Україні. Не мільйон, а два. І ви повинні кожен стати агітатором кожної акції протесту. Важливо: не носіть свої реальні сімкарти і мобільні телефони на протести. Беріть ліву трубку і ліву сімку. Включили перед заходом на акцію, вимкнули по завершенню. Вони вас фіксують по мобільниках і потім навмання заарештовують після акції. У них немає інших методів. Вони спіймали телефон, а потім вже все інше. Тому і сімки за паспортом", - повідомив журналіст.

Він також порадив користуватися методами дідів для агітації і контрпропаганди.

"Кремль готовий пустити на площі танки для придушення протестів. А на що ви готові для боротьби за свободу? І чи готові взагалі? Вас заарештують за компанію. До чого ви готові? Вас буду бити, стріляти, ви готові? У Вас є зброя, група друзів, автотранспорт? Влада готова, ви ні. У цивілізованому суспільстві всі готові, у них вільний обіг зброї - ви і ми ні. Значить, готуйтеся. Нелегально? Все, що з вами роблять, беззаконня, нелегально. Питання - хто сильніший?. Якщо ви, то вас не чіпатимуть ", - пише Гай.

"Тепер найголовніше. Ви бидло. Поясню чому. Якщо ви вийшли на протест, а вашого товариша, нехай ви його навіть не знаєте, особливо дівчину або підлітка тягнуть в автозак менти, ви не повинні кричати" фу або ганьба ". Ви повинні відбити, хоча б спробувати. Не важливо скільки їх. Вони боязкі і ліниві. Якщо ви почнете відбивати, то вони почнуть остерігатися хапати. Ваша основна проблема в тому, що ви боягузи і боїтеся відбивати своїх", - додав він.

За словами Гая, чим масовіша буде акція, тим менше проллється крові.

"Якщо вас тягнуть групою, тягніть їх більшою групою, якщо вас труять газом, паліть їх коктейлями, якщо в вас стріляють, стріляйте у відповідь, якщо їх багато, зберіть більше.. Удачі вам, рассєянці. Глянемо, на те, як у вас вийде. Ваші кремлівські виродки ведуть вашу країну до великої крові і це в 21 столітті. Спробуйте закінчити всі малою", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...