Погано жити залишилося чотири роки: Афонські старці приголомшили пророцтвом про Україну

Ченці зазначили, що вони з гори спостерігають грандіозну подію - становлення України як Держави.

Ми живемо в переломну епоху для України, кажуть старці. Можливо, відбувається відтворення Нової Київської Русі, яка ніколи не помре: про це говорить гімн і, звичайно, герб у вигляді пікіруючого на здобич сокола, повідомляють Патріоти України.

Афонські старці заявили, що Русь абсолютно точно має шанс на своє відродження після 2021 року із центром у Києві. Стартом буде з'єднання на небі Сатурна і Юпітера в день сонцестояння 21 грудня 2020 року (з точки зору зірок - це грандіозна епохальна подія для всіх нас).

Афонські старці додали, що погано жити українцям залишилося рівно 4 роки. З 2021 по 2033 рік почнеться різке зростання економіки, завдяки чому в межах нашої країни відбудеться нове "китайське диво".

Прийде новий президент - реформатор, який буде високого зросту на "Білому коні" (є навіть пророцтво Ванги з цього приводу) і настільки відродить економіку нашої країни, знищить корупцію, проведе реформи, що нас почнуть поважати у Європі і в усьому світі.

А після 2024-2025 року у нас вже будуть шанси стати повноцінним членом Євросоюзу.

Чекати залишилося вже недовго - зустріч президентів Порошенко і Путіна восени, після Дня Незалежності, покладуть край конфлікту у Донбасі.

  • 2017 рік може стати переломним у всіх сенсах, економіка почне зростати, почнуться великі інвестиції у нашу країну.
  • 2018 рік - почнеться поступове зростання населення країни, можлива важлива пенсійна і медична реформа.
  • 2019 рік - експансія торгових відносин з іншими країнами та альянс з ними.
  • 2020 рік - повернення Україні Криму.
  • 2020 рік - важливий рік для реформ у церкві, це рік можливої незалежністі Української церкви від Московського патріархату, також це прихід у політику майбутнього харизматичного лідера - "рятівника України". Після чого, в 2024 році, він стане "Князем" Всієї нашої України - Русі (саме так слід називати нашу країну у майбутньому) та об'єднає її з цивілізованими країнами Європи.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...