Погляд з Ізраїля: ""Окончательные результаты выборов президента США могут всех удивить", - Манн про нещастя Трампа

У США проходить остаточний етап виборів президента, які, проте, мають всі шанси на продовження у вигляді голосування в нижній палаті Конгресу.

Дональд Трамп. Фото:РИА Новости

Блогер Соломон Манн розповів, що сьогодні в Сполучених Штатах Америки проходить остаточний етап виборів президента, які, проте, мають всі шанси на продовження у вигляді голосування в нижній палаті Конгресу. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"В США сейчас проходят окончательные выборы президента коллегией выборщиков. Однако сегодня мы результатов не узнаем. Только 6 января результаты выборов будут опубликованы и США наконец обретут законного президента или.... возможно что и не обретут, если случится невозможное и Трамп не наберет 270 голосов. Тогда президента будет избирать нижняя палата Конгресса до 13 января" - написав Манн.

Як повідомлялося раніше, на першому етапі голосування були обрані 306 виборників, які повинні були сьогодні голосувати за Трампа. Однак, законодавство деяких штатів дозволяє виборникам голосувати не за кандидата від своєї партії, а "за покликом совісті", що може призвести до несподіваних результатів.

Напередодні другого етапу голосування понад 20 виборників-республіканців заявляли, що не мають наміру голосувати за Трампа. Якщо таких набереться більше 37, Трамп не переможе.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...