"Погрілися і - досить": Суттєве похолодання йде в Україну - Наталка Діденко

Зима, звичайно, розсердилася, і тому саме на найближчу добу вирішила нам врізати суттєве похолодання, інформує синоптик.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. За її словами, ніч на середу найхолодніше буде на сході та північному сході. Арктична повітряна маса принесе сюди, включно з зоною АТО, -13…-19 градусів. На решті території очікується також похолодання до -4…-12 градусів.

Вдень також найхолодніше буде на сході, до -6…-12 градусів, зазначає Діденко. У більшості областей максимальна денна температура у середу коливатиметься в межах -2…-6 градусів. Порівняно тепла погода втримається у західних регіонах – там від 2 морозу до 2 тепла.

Опадів у середу не передбачається. У Києві завтра також похолодає вночі до -5..-7, вдень до -1…-3 градусів. Без опадів та слизько.

При цьому Діденко запевняє, що похолодання буде короткочасним. "Вже з 22 грудня температура повітря знову підвищиться. І немилосердні -13…-19 у зоні АТО зміняться на лагідніші невеликі морози", – написала синоптик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.