Поки бійці ЗСУ тримають оборону від російських окупантів, кілька українських клоунів помчали розважати росіян в новорічну ніч, - блогер

Артисти, які люблять стверджувати, нібито "мистецтво поза політикою", насправді намагаються виправдати себе та обдурити інших.

Дует "Кролики". Фото: hochu.ua.

Популярний український блогер під ніком Сергій Наумович повідомив, що ряд українських артистів в новорічну ніч розважав росіян на телеканалі "Росія-1". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Слетай в Москву, а я пока прикрою"... Пока бойцы ВСУ держат оборону на востоке Украины от российских оккупантов, а из Крыма ВВХ с Шойгу делают "крепость", несколько украинских клоунов с удовольствием помчались развлекать россиян в новогоднюю ночь", - відзначив Наумович.

Так, в новорічній передачі на державному російському каналі взяли участь Володимир Данилець, Володимир Моїсеєнко (обидва - народні артисти України) і уродженка України Наталія Корольова, виконавши критичну по відношенню до України пісню про Одесу. Зокрема, в пісні прозвучали такі фрази, як "Сейчас в Одессу проще через Рим", "А поездом в Одессу не фонтан", "Может нам ответят всем, ребята, как принято — вопросом на вопрос — кому, зачем все это было надо…"

"Да эти кролики все время тусуются в России. Не стоит беспокоиться, какие они украинцы? Клоуны - работники на российских корпоративах-сходках!", "Резиновые люди — ну, в смысле настоящие украинские гандоны", "Интересно,а если бы Утёсов во время Второй мировой поехал на НГ выступать на германском радио?", "Они над политикой ведь, они выше этой мирской суеты, за бабки продадут всё что угодно, Родину уже продали", — коментують користувачі соцмережі.

FaceBook відео завантажується...
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...