"Полетять голови": Астролог озвучив "вбивчий" прогноз для Путіна і Лукашенка

Співдружність Незалежних Держав (CНД) доживає свої останні дні. Такий прогноз дав відомий український астролог Влад Росс, повідомляють Патріоти України.

"8 грудня 1991 було створено Співдружність Незалежних Держав. І сьогодні ми є свідками останніх днів СНД, тому що ця співдружність помре в 2020-2021 роках. Як тільки Юпітер і Сатурн перейдуть у знак Водолія, про цю співдружність просто забудуть", - вважає експерт.

На думку Росса, цей час стане фатальним длятих, хто протягом багатьох років залишався біля керма в країнах співдружності.

"Мова про Назарбаєва, Лукашенка і Путіна. Так що їм залишилося правити рівно до 2020-2021 року - і їх голови полетять. А після цього не буде ніякого сенсу в збереженні СНД. Тому що, як тільки відійдуть від влади керівники-старожили цих держав, кардинально зміняться тренди. Про цю трійцю правителів просто забудуть", - зазначив Росс.

Астролог також вважає, що після смерті СНД вірогідна поява нових геополітичних союзів, але вже без впливу середньоазіатських або закавказьких країн.

"Однак нове співробітництво між Україною і Білоруссю, Україною і Казахстаном в якомусь вигляді стане можливим тільки після того, як закінчиться путінська влада. І тільки тоді зможуть відродитися нормальні взаємини, які повинні бути між країнами-сусідами. Але це не буде співдружність у тому ж вигляді, в якому існувала СНД, оскільки після всього того, що накоїв Путін, Україна і Росія просто не можуть об'єднатися в якомусь союзі. Має змінитися, як мінімум, два покоління", - резюмував Росс.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив її шанси на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...