Політолог розповів, як Київ обігрує Москву в питанні виборів на Донбасі

Мінські домовленості ніколи не будуть виконані, тому що Росія при існуванні путінського режиму не виведе війська з Донбасу, вважає Андрій Піонтковський.

Андрій Піонтковський. Фото:varota.com.ua

Російський політолог Андрій Піонтковський, коментуючи зустріч помічника держсекретаря США Вікторії Нуланд з помічником президента РФ Владиславом Сурковим, заявив, що Україна веде складну дипломатичну гру навколо Мінських угод. Про це Піонтковський повідомив в інтерв'ю українському виданню Апостроф, інформують Патріоти України.

"Українське керівництво не може собі дозволити посваритися з усіма західними партнерами: з Францією, Німеччиною, з США, з усіма, хто пов'язаний на цих Мінських угодах", - сказав політолог.

За його словами, Мінські домовленості ніколи не будуть виконані, тому що Росія при існуванні путінського режиму не виведе війська з Донбасу.

"Але і Україна, я сподіваюся, ніколи не дозволить, щоб окупована "Лугандонія" як ракова пухлина влізла в тіло України", - зазначив Андрій Піонтковський.

Також він зазначив близькість заяв Нуланд і президента України Петра Порошенка з виборів на Донбасі.

"Різниця лише в одному - Порошенко явно говорить про необхідність поліцейських сил ОБСЄ на Донбасі під час проведення виборів. Але ж і Нуланд сказала, що вони повинні проводитися за стандартами ОБСЄ", - повідомив російський політолог.

Однак, як він вважає, стандарти ОБСЄ на виборах на Донбасі не можна забезпечити без відповідної силової підтримки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гаубиці "Гвоздика" та "Акація": Британська фірма купила радянську артилерію Саддама Хусейна і відправила в Україну, - ЗМІ

неділя, 28 квітень 2024, 23:53

Приватна фірма Tanks-a-lot, що базується у Великій Британії, скористалася можливістю придбати старі радянські гаубиці, які колись служили частиною арсеналу колишнього диктатора Іраку Саддама Хусейна, інформують Патріоти України. Як пише сайт bneIntelli...

Цього тижня відбувся просто шквал арештів: Китайські шпигуни з’являються по всій Європі – The New York Times

неділя, 28 квітень 2024, 23:42

Цього тижня у Європі відбувся шквал арештів китайських шпигунів у Європі, що відоражає нещодавно посилену реакцію континенту на шпигунську діяльність Пекіна. Про це пише The New York Times, передають Патріоти України. «Один із чоловіків, молодий британ...