Поліцейські почали діяти, а штаб блокади каже про інше

В'ячеслав Аброськін відзвітувався про 37 затриманих

Поліцейські затримали 37 осіб, які вчинили напад на учасників блокади Донбасу. Про це повідомляє начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін у Facebook, інформують Патріоти України.

Зазначається, що на 102 надійшло повідомлення від аноніма про те, що на залізничній станції Кривий Торець, де знаходяться учасники блокади, виник конфлікт. На місце виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Торецького відділення поліції.

"Станом на 14.40 поліцейські затримали 37 осіб, які вчинили напад на учасників блокади. Встановлюються особи кожного учасника конфлікту. Ведеться перевірка", - написав Аброськін.

У свою чергу у "Штабі блокади торгівлі з окупантами" заявили, що перші дві спроби штурму були відбиті, "тітушки відійшли та перекрили підходи та під'їзди до редуту. Діють сумісно із так званою поліцією".

"Більша частина так званих тітушок явно має ознаки військового вишколу, проте особистості нападників поки не встановлені", - зазначають активісти.

Також вони додали, що один із учасників блокади отримав ножове поранення і наразі госпіталізований. Загрози життю немає.



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...