Поліцейський-збоченець домагався підлітка

У Київській області засуджено колишнього працівника поліції за вчинення розпусних дій щодо неповнолітнього.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

Зазначається, що правоохоронець, створивши сторінку в соціальній мережі від імені дівчини, почав листуватися з 15-ти річним хлопцем, надсилаючи йому повідомлення непристойного змісту з пропозицією сексуального контакту.

Читайте також: На Дніпропетровщині СБУ затримала поліцейського під час збуту наркотиків

"У подальшому, старший сержант поліції домовився про зустріч із неповнолітнім для задоволення своєї статевої пристрасті неприроднім шляхом. Неповнолітній хлопець прийшов на зустріч разом зі своїм другом, хлопці затримали правоохоронця та викликали поліцію", – йдеться у повідомленні.

Завдяки підтриманню державного обвинувачення прокуратурою Київської області, 26-річного чоловіка визнано винним та засуджено за статтею "Вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку" до покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з іспитовим строком 2 роки.

Повідомляється, що під час досудового розслідування зловмисника звільнено з органів поліції.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...