Поліція Києва знешкодила небезпечну банду, яка тричі пограбувала одного і того ж чоловіка і викрала його авто

Співробітники поліції Києва затримали на території залізничного вокзалу членів злочинного угруповання, в якій було четверо людей.

"На вокзалі вони вирішили вкрасти смартфон у одного з пасажирів, який в стані алкогольного сп'яніння чекав поїзд до Івано-Франківська. На платформі один із зловмисників, 23-річний хлопець, ударив чоловіка по голові, забрав дорогою гаджет і втік. Після цього його 34 -річний "напарник" підійшов до потерпілого нібито зі співчуттям і запропонував допомогу. Удвох вони відправилися в найближче кафе. і там злочинець видурив у чоловіка ще один смартфон, а також вкрав банківські картки та ключі від його авто, довідавшись, де в Івано-Франківську воно знаходиться і як виглядає. і після цього пішов ", - повідомляють в ГУ НП Києва.

Після, як кажуть у поліції, зловмисники завдяки смартфону дізналися пін-код однієї з банківських карт потерпілого і зняли звідти всі гроші. А двоє з них вирішили на цьому не зупинятися - вирушили в Івано-Франківськ і викрали авто чоловіки. Повернулися на ньому до Києва і планували продати. Потерпілий, тим часом, доїхав на поїзді в Івано-Франківськ, виявив відсутність своєї машини і тільки тоді звернувся в поліцію.

"Двох підозрюваних, уродженців Черкащини та Закарпатської областей, вдалося затримати в Києві. Ще двома зловмисниками займається поліція Івано-Франківська", - повідомляють в ГУ НП Києва. Не виключають, що банда причетна до аналогічних злочинів в різних областях України.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...