Поліція оголосила вражаючу кількість дітей, які зареєстровані в "групах смерті"

35 тисяч українських дітей зареєстровано в "групах смерті".

35 тисяч українських дітей зареєстровано в "групах смерті". Фото styler.rbc.uaВ "групах смерті" було виявлено 35 тисяч українських дітей. Такі дані оприлюднила Нацполіція, повідомляють Патріоти України.

За даними поліції, існує понад 400 спільнот, які спонукають підлітків до самогубств, які кіберполіції постійно відстежує і блокує. Адміністратори "груп смерті" щодня надсилають учасникам різні завдання квесту, зокрема видряпати на руці зображення "кита". Останнім етапом жорстокої гри є самогубство, яке пропонують зняти на камеру або зробити фото. Зробити фото або відео діти повинні перед смертю, після чого викласти відповідний контент у себе на сторінці в соціальних мережах.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...