"Поліція особливого призначення - це "бєркута". Можна ставити знак рівності", - блогер

В Маріуполі на футбольному матчі "забезпечували громадський порядок" запорізькі силовики.

Запорізькі силовики в Маріуполі. Фото: uainfo.org

Блогер Володимир Шерегеда прокоментував події в Маріуполі та вказав на цікаву деталь – присутність запорізьких поліцейських особливого призначення в охороні порядку під час футбольного матчу, повідомляють Патріоти України. Пропонуємо допис автора без скорочень.

"На фото добре видно поруч два шеврона. Патрульної поліції Маріуполя. З зображеним на ньому гербом міста. І "поліції особливого призначення". З зображеними на ньому мечем та крилами.

Разом, в єдиному пориві, скоординовано "забезпечують громадський порядок" на футболі.

Кажуть, що з цієї поліції особливого призначення в Маріуполі на футболі вчора запорізький полк був.

"Поліція особливого призначення" – це бєркута. Можна ставити сміливий знак рівності. Майже всі офіцери, командири нижчої і середньої ланки, переважна кількість особового складу там точно та ж сама, що була чотири року тому.

Запорізькі бєркута ще задовго до Майдану славились в околофутбольних кругах своєю зашкалюючою тупістю, наглістю і жорстокістю навіть порівняно серед усіх інших ментів. В одному ряду з харківськими і донецькими.

Запорізькі бєркута дуже-дуже капітально залучались "працювати" на Майдан взимку 13-14 років.

Запорізькі бєркута – це злочинці і вбивці.

А ще це дуже переконані ідейні з 14 року й досі ватники, любителі Росії. Потенційна загроза державності при будь-якому наступному кіпіші.

В разі з запорізькими бєркутами навіть зовсім неважливо, хто перший почав заворушення, хто був винний і хто спровокував бійку. От зовсім неважливо.

Чим більше й частіше по цим тварям прилітає бруківка, тим краще. Чим швидше побільше їх нарешті звільниться з думкою "да ну его все", тим краще.

А патрульна поліція...

А патрульна поліція, яка нова, учасники бойових дій і взагалі нормальні пацани просто разом в одній шерензі з запорізьким полком особливого призначення "забезпечує громадський порядок".

Взагалі-то, патрульна поліція з бєркутами вже дуже давно і гармонійно скрізь разом нормально співпрацюють і "забезпечують громадський порядок". По всій країні.


Зрештою, кожен із нас має відповідати тільки за себе. Комусь западло стояти в шерензі із бєркутами, а комусь ні.

І не треба казати, що хтось там в патрульній "не в курсі" і чогось "не знає".

Знають. Всі все дуже добре знають. Всі з усіма спілкуються.

А бєркута й ментовське начальство своєї позиції по "майдаунам", "фашистам", "государственному перевороту", "воюєм з братьями", "все еще изменится" зовсім не приховують. Скоріше навпаки".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Новий фронт: Китай і Росія спільно працюють над вторгнення на Тайвань

субота, 11 травень 2024, 3:25

Директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс у Конгресі заявила, що американська розвідка фіксує активізацію співпраці Китаю і Росії по "тайванському питанню". Крім того, Гейнс додала, що оцінки розвідки вказують на зростання співпраці у політичном...

"Все більше відчуття, що кроти в Києві домовилися з ворогом, щоб сфальсифікувати звинувачення проти Романа Червінського", - Тарас Чорновіл

субота, 11 травень 2024, 0:35

"У Кропивницькому Роман Червінський на чітких матеріалах справи доводить явні факти її фальсифікації слідчими й прокуратурою, результати тиску на свідків і потерпілих та інші дикі злочини проти права й правосуддя", - пише політолог Тарас Чорновіл на св...