Поліція затримала на Закарпатті батька, який... продав свого сина за 100 тис. грн (фото)

Уродженець Закарпаття продав свого семимісячного сина - оперативники розповіли деталі злочину.

Уродженець Закарпаття продав свого 7-місячного сина за 100 тисяч гривень. Поліція затримала його 30 липня, проінформував перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін у соцмережі, повідомляють Патріоти України.

"У Всесвітній день протидії торгівлі людьми оперативники територіальних підрозділів Національної поліції України затримали 27-річного уродженця Закарпатської області, який за 100 тисяч гривень продав свого 7-місячного сина" – написав він. Оперативники затримали батька та його помічників. 30 липня начальник відділу з протидії торгівлі людьми Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Юрій Роговий повідомив, що цього року задокументовано 4 випадки торгівлі людьми на території Закарпаття, а Ужгородський міськрайонний суд розглядає справу про діяльність міжнародної злочинної групи, яка цим займалася.

Опублікував: Тетяна Ісічук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...