Поліція затримала водія маршрутки, який з подільниками пограбував пасажирів (відео)

Водій та його поплічники відвезли хлопців до безлюдного місця, побили і пограбували.

Водій миколаївської маршрутки пограбував студентів. Фото news.pn/ruУ Миколаєві водій «маршрутки» зі своїми подільниками завіз двох студентів в безлюдне місце, а після їх побили і пограбували. Про це повідоми відділ комунікації ГУНП в Миколаївській області, інформують Патріоти України з посиланням на Преступности.нет.

Студенти познайомилися зі зловмисниками в маршрутному таксі. Вони вночі поверталися додому після відпочинку з друзями. Крім водія транспортного засобу і касира, в салоні знаходилися ще двоє пасажирів, які під час руху вживали алкоголь. Побачивши студентів, які також тримали в руках пляшки зі спиртним, незнайомці запропонували до них приєднатися. Студенти погодилися на цю пропозицію.

Переговоривши з одним з нових товаришів, водій «маршрутки» різко змінив напрямок руху і повернув мікроавтобус в протилежну сторону від потрібної їм зупинки. Водій аргументував це рішення скоротити шлях. Коли «маршрутка» зупинилася в безлюдному місці на вулиці Проектній, чоловіки в грубій формі наказали студентам вийти з транспортного засобу. Як тільки хлопці зробили це, на них напали і почали бити.

Водій миколаївської маршрутки пограбував студентів. Фото news.pn/ru

Заволодівши майном потерпілих, чоловіки поїхали з місця події, а побиті молоді люди звернулися за допомогою до правоохоронців. У одного з хлопців нападники відібрали мобільний телефон, золотий ланцюжок та шкіряну куртку, а у його товариша - золоту каблучку та взуття.

Поліція встановила особи, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні вказаного кримінального злочину. Ними виявилися раніше не судимі місцеві жителі 23-х, 27-ми та 34-х років.

Спочатку в Заводському відділі поліції ГУНП в Миколаївській області відомості за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.186 КК України ( «Грабіж»), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. В ході досудового слідства правоохоронцями було встановлено нові обставини злочину, які стали підставою для внесення відомостей до ЕРДР по додатковій кваліфікації за ч.2 ст. 187 КК України ( «Розбій»), за що передбачено до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз слідство у справі триває. Затриманим вже оголошено про підозру у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Майно потерпілих частково вилучено.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Операція росіян на Харківському напрямку почала "витормажуватись" - темпи падають, втрати, зростають - Костянтин Машовець

вівторок, 14 травень 2024, 9:32

Очевидно, операція росіян на Харьківському операційному напрямку почала "витормажуватись" - темпи падають, втрати, навпаки, зростають (просування противника за 13.05., на відміну від попередніх діб, явно відчутно менше). . Ну, воно й не дивно - якщо З...

Платимо кров'ю і землею завдяки мародерам: Харківська ОВА перерахувала підставним фірмам сотні мільйонів гривень за будівництво фортифікацій, де зараз наступає русня - Богуславець (документ)

вівторок, 14 травень 2024, 9:23

Департамент Житлово-комунального господарства (ЖКГ) та паливно-енергетичного комплексу Харківської ОВА укладав прямі договори на постачання деревини для укріплень із фірмами з ознаками фіктивності. Загалом п’ятьом ТОВкам заплатили 270 мільйонів гривень...