Полювання на касту негідників: "Законно люстрировать судей уже не получится" - Мирослав Гай

Вирішимо питання судів, поставимо чесних суддів - врятуємо країну, запевняє волонтер.

Ілюстрація:zib.com.ua

"Как поступить? Нужно взять списки всех люстрированных или уволенных и востановленных судами на работу, а затем... нет, не уволить опять и не публично позорить в СМИ и не отстреливать, нет, а оставить в покое" Про це пише у своєму Facebook волонтер і журналіст Мирослав Гай, інформують Патріоти України, продовжуючи:

Вместо этого составить списки из всех судей, которые хоть раз отпустили под залог, не нашли состава преступления или востановили в должности и натравить на них всех - НАБУ, СБУ, Прокуратуру и т.д. Дать полный мандат всем щемить судей. И полную индульгенцию тем судьям, которые осудят своих не честных на руку колег.

И нужно понимать, что в судебном порядке решить вопрос с теми, кто судит - не получится.

Для суда над судьями нужно создавать отдельную временную комиссию из честных юристов, которая оперативно по доказательствам НАБУ и других ведоств будет быстро выносить вердикты.

Да, все это попахивает нарушением закона. Но правосудие уже попрано такой вопиющей ситуацией в судах. Решим вопрос судов, поставим честных судей - спасем страну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...

Зіграв із легендами футболу: Макрон майстерно забив пенальті (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 12:14

Президент Франції Еммануель Макрон взяв участь у благодійному футбольному матчі. Про це повідомляє France 24, передають Патріоти України. Разом з Макроном в поєдинку зіграли такі зірки футболу як Дідьє Дрогба, Дідьє Дешам, Лоран Блан, Еден Азар, Крісті...