Половина правди: А друзі Порошенка? Бурхлива реакція соцмереж на гучні звинувачення Саакашвілі

Одні користувачі вважають, що губернатор Одещини візьметься за оточення президента потім, інші впевнені, що цього не буде ніколи.

Михайло Саакашвілі та Арсеній Яценюк. Фото: analitik.media.

Користувачі соцмереж активно обговорюють гучні заяви глави Одеської ОДА Михайла Саакашвілі на адресу прем'єра Арсенія Яценюка. Нагадаємо, одеський губернатор звинуватив ряд соратників глави уряду і українських бізнесменів, зокрема, Ріната Ахметова, Дмитра Фірташа та Ігоря Коломойського, в корупції. Патріоти України пропонують вам прочитати найцікавіші, на нашу думку, коментарі.

"Не мав ще нагоди послухати "антикорупційну" промову Саакашвілі. Бачу тільки репліки про те, що він назвав Яценюка і його людей, а не назвав Порошенка і його людей. Моє припущення - Міша добрий політик і знає, що війна з усіма відразу буде плачевною.

Тому спочатку він "вбиває" найочевидніших корупціонерів і "гальма" з прем'єрського табору, користуючись підтримкою пропрезидентського. Не забувайте - він не комісар Каттані і не джин з пляшки, а призначений чиновник. І він реаліст і прагматик, що довів у Грузії. Тому пропоную дивитись на конференцію в Одесі як на перший акт вистави. Далі буде", - написав на своїй сторінці у "Фейсбук" журналіст Вахтанг Кіпіані.

"Голодный Кролик атакует. И это явно — не Саакашвили", - іронізує відомий російський блогер Саша Сотник.

Політичний експерт Євген Магда написав у "Фейсбук" про Саакашвілі: "Перший в Україні голова ОДА з функціями слідчого... Запасайтеся поп-корном".

Дехто почав критикувати заяву губернатора Одещини. Так, оглядач Кирило Сазонов написав: "Я что-то пропустил это выступление Саакашвили. Про спонсоров его фонда что-то было? А про Кононенко, Григоришина и прочих друзей Петра Алексеевича? Про Демчишина, про трансформаторы, ТИС? Я не услышал или это было просто заказное мочилово?"

"Сегодняшнее выступление Саакашвили довершило в моем представлении формирование картинки под названием "Нас опять на****и". Ибо все эти разоблачительные речи могут считаться чем угодно — избирательной критикой, интриганством, политиканством, сведением счётов — но только не принципиальностью и не подлинной борьбой с коррупцией. И для меня это большое разочарование — слишком много надежд возлагал на Мишу. Не в том проблема, что он разоблачает Яценюка, а в том, что только Яценюка", - підкреслив на своїй сторінці у соцмережі відомий блогер та активіст Карл Волох.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...