Польський Бидгощ хоче запровадити авіасполучення з Україною

Летовище польського міста Бидгощ веде переговори зі Львовом про налагодження авіасполучення, яке може почати функціонувати з кінця липня.

Фото: Дивись.Інфо

Інформацію про започаткування авіасполучення Бидгощ-Львів з кінця липня оприлюднила представник Вищої школи економіки з Бидгоща Марта Сікора, повідомляють Патріоти України з посиланням на wyborcza.pl.

"Наразі не можу нічого підтвердити, тривають переговори з авіаперевізником", - заявив речник летовища з міста Бидгощ Артур Недзвецький.

За інформацією видання, промоційні квитки за цим авіасполученням коштували б близько 100 злотих (600 грн). Газета зазначає, що у місті та регіоні навчається багато студентів з України, а також працює понад 10 тисяч осіб.

Перспективним цей напрям у Польщі називають також і в контексті початку функціонування з червня безвізового режиму між Україною та ЄС.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...