"Политика России привела к тому, что альянс вынужден отражать угрозу", - американський дипломат

В Москві недарма в останні дні так переполошилися в зв'язку з початком зміцнення НАТО проти Росії. Однак російська влада забуває, що фактично сама зробила усе, щоб підштовхнути альянс до подібних дій.

Росіяни вирішили конкурувати з НАТО. Ілюстрація: соцмережі.

"Решения по укреплению НАТО оправданны, заявил намедни бывший посол США в России, а ныне профессор Стэнфордского университета Майкл Макфол эстонскому изданию Postimees", - поділився інформацією на своєму сайті блогер Пророк Економіки, передають Патріоти України.

«Политика России привела к тому, что альянс вынужден отражать угрозу, исходящую от России, и НАТО предприняла ряд мер, чтобы сделать это», - пояснил Макфол. Кроме того, по мнению Макфола, Россия стремится к тому, чтобы украинская экономика возможно быстрее рухнула. «Запад должен сделать все от него зависящее, чтобы так не случилось. Для этого необходимо найти для Украины необходимые стимулы, но и установить свои условия», - заявил он.

Примерно то же самое сказал вчера представитель Государственного департамента США Джошуа Бейкер. Как следует из его слов, НАТО как собственного члена намерено защищать Украину от фашистской России. Так что не зря в Москве в последние дни так переполошились в связи с начавшимся, наконец-то, укреплением НАТО против России, что один из российских сенаторов вчера даже заявил, что этот блок готовит «глобальный удар» по России.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...