"Политика "умиротворения" Путина не сработала. Войны в Украине и Сирии произошли именно при Обаме" - Боровой

Якщо Захід відмовляється поставляти Україні летальну зброю, значить, треба самим робити, діставати і закуповувати цю зброю, без оглядин на США. За останні три роки Україна відчула на собі політику зради з боку Заходу, вважає опозиціонер.

Костянтин Боровой. Фото:Новое время

Російський історик і публіцист Андрій Піонтковський дещо поспішив, заявивши, що представники Республіканської партії готуватимуть імпічмент обраного президентом США Дональда Трампа. Таку думку в коментарі виданню Гордон висловив російський опозиціонер, депутат Державної думи РФ в 1995-2000 роках, голова партії "Західний вибір" Костянтин Боровой, зазначають Патріоти України.

"Думаю, заявление Пионтковского, что уже 21 января, на следующий день после инаугурации, республиканцы начнут готовить импичмент президенту Трампу, – слишком эмоциональное. Никаких очевидных признаков для этого нет. Совсем. Трамп еще ничего не сделал, что бы стало основанием для импичмента. Пионтковский спешит", - зазначив Боровой.

Він акцентував увагу на тому, що чинному президенту США Бараку Обамі не вдалося гідно відповісти на агресивну зовнішню політику Росії і її президента Володимира Путіна.

"Да, Трамп не раз заявлял, что США должны изменить отношения с Россией. Но задача Трампа – попробовать иную политику в отношении Кремля, чем ту, что проводил Обама. Попробовать, как выразился сам Трамп, "договориться с Путиным" – это неплохая идея, хотя все сомневаются, что это удастся. Войны в Украине и Сирии произошли именно при Обаме. Его политика "умиротворения" Путина не сработала. Значит, надо использовать другой инструментарий", - підкреслив опозиціонер.

На його думку, з приходом до влади Трампа США сконцентруються на вирішенні власних проблем.

"Конечно, при президенте Трампе США будут решать только собственные проблемы. Но посмотрите на Израиль, у которого достаточно сил проводить собственную политику на международной арене. Украинским властям необходимо реализовывать свою политику на международной арене, пусть и без поддержки США и Евросоюза. Политику самостоятельную, прагматическую и, в хорошем смысле, эгоистичную", - заявив Боровой.

Він вважає, що російська окупація Криму та війна на сході України стали в тому числі і результатом бездіяльності американської сторони.

"Например, если Запад отказывается поставлять Украине летальное оружие, значит, надо самим производить, доставать и закупать это оружие, без оглядки на США. За последние три года Украина ощутила на себе политику предательства со стороны Запада. Аннексия Крыма, война на Донбассе – это в том числе результат бездействия США. Для Америки Украина важна, но не первостепенна", - резюмував Боровой.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін планує нове вторгнення, але дещо стане на заваді: Нове пророцтво оракула Анатолія про війну (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:27

Оприлюднене нове пророцтво оракула Анатолія про подальші дії російських загарбників у війні з Україною. Згідно з ним, Росія планує повторне масштабне вторгнення у центрально-східні регіони - Харківську, Київську та Сумську області. Про це йдеться у від...

"Екіпаж заслуговує на високу державну нагороду": Як БМП М2 Bradley майстерно знищує танк росіян (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:15

В мережі з'явилося відео, як українська БМП М2 Bradley знищує новітній російський танк Т-80БВМ з ближньої дистанції у нічному бою. Про це повідомив український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Екіпаж БМП 47-ї механізованої бригади з...