Помічник радикала Дениса Силантьєва виявився “московською консервою”

Політик заявив, що ніколи не помиляється в кадрах тільки той, хто взагалі нічого не робить

Картинки по запросу Андрій Лозовий фото

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий прокоментував ситуацію, яка склалася навколо особи одного з колишніх помічників депутата Дениса Силантьєва.

“Денис Силантьєв вже звільнив цю особу, Юрія Житомирського, і роз’яснив ситуацію публічно. Силантьєв займався міжфракційним об’єднанням “Здорова нація” і шукав консультанта з захисту прав пацієнтів. Житомирський складав враження людини компетентної, але виявилося, що це така ж сама “московська консерва”, – заявив Лозовий в прямому ефірі телеканалу “Еспресо”, інформують Патріоти України.

Політик додав, що в цілому Москва йде ва-банк.

“Вони розуміють, що якщо зараз втратять Україну – то це буде уже назавжди. І, на жаль, наш колега помилився, але цю помилку уже виправили”, – підкреслив політик.

Народний депутат заявив, що наразі іде системна інформаційна кампанія з дискредитації Радикальної партії.

“Я хотів би, щоб ця історія сприймалася людьми адекватно в контексті тієї серйозної і вже тривалої в часі кампанії по дискредитації Радикальної партії, коріння якої безумовно в Кремлі”, – розповів Лозовий.

Політик додав, що ніколи не помиляється в кадрах тільки той, хто взагалі нічого не робить.

Нагадаємо, СБУ викрила групу осіб, які на замовлення Російської Федерації готували різні заходи з дестабілізації ситуації в Україні. До неї входили помічники деяких народних депутатів. Серед організаторів групи – Житомирський Ю.М, який за данними СБУ є помічником одразу трьох народних депутатів – Генадія Кривошеєва від Народного Фронту, Дениса Силантьєва від Радикальної партії Олега Ляшка та Тетяни Бахтеєвої від фракції “Опозиційного блоку”.

Раніше Андрій Лозовий заявив, що Фірташ може стати однією з розмінних монет переговорів США і Росії.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...

Не впевнений, що серед мільйона осіб у силах оборони хоч хтось воює за владу. За неї узагалі не треба воювати, - Віктор Трегубов

понеділок, 29 квітень 2024, 23:23

"Уже писав, та ще раз треба. З усіх аргументів на користь ухилення різного ступеня довбодятлізму мене більш за все дивує "за що воювати, за цю владу?" Ем. Мені просто цікаво, а ті, хто його висувають, хоча б на секунду намагаються подумати, що говорить...