Помста природи: Київ перетворився на місто-привид

Ввечері 8 березня і вранці 9 березня Київ накрив густий туман.

Київ накрив густий туман. Фото sensorika.uzГустий туман, який увечері 8 березня і вранці 9 березня спостерігають жителі різних районів Києва, є природним явищем. Про це заявила речник ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві Світлана Водолага, інформують Патріоти України.

«Я хочу заверить киевлян и гостей столицы, что в Киеве нет масштабных пожаров и событий, которые могли бы спровоцировать такой дым. По прогнозам Укргидрометцентра, до конца суток 8 матра, а также с утра 9 марта они передают очень густой туман, видимость на дорогах от 200 до 500 метров, а также порывы ветра не боле 3 м/с», — сказала вона.

За її словами, таке природне явище не дає можливості нижнім слоям атмосфери підніматися вгору, продукти виробництва, вихлопні гази автомобілів накопичуються.

«Поскольку мы получили очень много заявок, наша техника выехала на границу Киева и Киевской области для проверки всего периметра столицы на наличие возможных пожаров. По информации наших коллег из Киевской области, они также передают, что нет на территории области масштабных пожаров, которые могли бы повлечь такой запах дыма в столице», — заявила спікер управління.

Вона зазначила, що 8 березня столичні рятувальники тричі виїжджали на ліквідацію загорань трав'яного настилу, однак це були незначні пожежі.

«Около 9 часов вечера мы очень много получали звонков от жителей Дарницкого и Оболонского районов, сейчас звонки поступают от жителей Левого берега. Такая ситуация наблюдалась два месяца назад, это характерное явление для мегаполисов», — сказала представник ДСНС.

Як повідомлялося раніше, 8 березня Київ накрив густий туман. У Київській міській державній адміністрації заявили, що це метеорологічний серпанок і пов'язаний він з погодою.

«Образование метеорологической дымки над столицей является типичным явлением для мегаполисов и связано исключительно с погодными условиями, сообщают специалисты Управления по вопросам чрезвычайных ситуаций КГГА. Дымка рассеется сразу, как только изменятся погодные условия, в частности, интенсивность движения воздуха», — відмітили в КМДА.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...

Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

понеділок, 6 травень 2024, 23:29

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже с...