"Помилкові сонця" над Москвою

Через аномальні -33 градуси, над Москвою з’явилося кільце, що світиться навколо Сонця.

Сьогодні, через аномальні -33 градуси, над Москвою з’явилося кільце, що світиться навколо Сонця. Про це повідомляє НТВ з посиланням на Гідрометцентр РФ.

За інформацією метеорологів, “помилкові сонця” виникають через заломлення сонячного світла в частинках льоду, що падають в атмосфері.

– На небі при цьому спостерігається одне або кілька додаткових зображень Сонця, розташованих на тій же висоті над горизонтом, що і справжнє Сонце. Мільйони кристалів льоду з вертикальною поверхнею відбивають світило і утворюють це красиве явище, – сказали в Гідрометцентрі.

Також повідомляється, що холоди можуть викликати ще одне незвичайне і красиве явище – “світлові стовпи”. Вони утворюються при сильному морозі в результаті відображення сонячних променів і вогнів великого міста від мікроскопічних крижаних часток у повітрі.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...