Поминки за померлим чоловіком закінчилися вбивством (Відео)

Сусідка, добре хильнувши, завдала господині смертельних ножових поранень

Як повідомила прес-служба Нацполіції Дніпропетровської області, сусідка потерпілої, випивши чимало горілки, завдала господині смертельних ножових поранень. На тілі жінки нарахували 17 ножових поранень.

"Завдяки проведеним оперативним заходам правоохоронці встановили, що до смерті потерпілої причетна її сусідка - раніше судима місцева мешканка, 45 років. Підозрювану затримали оперативники Новокодацького відділення поліції", - йдеться у повідомленні.

За словами сусідки, вона прийшла на поминки, але після того, як жінки випили чимало горілки, вони почали сваритись. Господиня вирішила вигнати сусідку, проте та дуже розгнівалася і схопила зі столу кухонний ніж. Жінки вийшли з будинку, продовжуючи сваритися, як раптом п'яна гостя почала різати сусідку ножем. Потерпіла впала на землю, а нападниця пішла, залишивши жертву помирати на вулиці.

Через деякий час сусіди побачили у подвір'ї тіло жінки і викликали швидку та поліцію. Однак, коли приїхали лікарі, потерпіла вже була мертвою.




Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...