Попалась: На Донбасі бійці АТО зловили колишню коханку терориста Гіві

Затримана розповіла,що знає багато цікавих подробиць про особу та звички ватажка терористичної банди.

Затримана диверсантка була коханкою терориста Гіві. Фото: Facebook

В Авдіївці Донецької області українські військові на блокпосту затримали агента "ДНР", яка пройшла посилену підготовку в російських терористичних таборах. На допиті затримана диверсантка зізналася, що перебувала у близьких стосунках з відомим польовим командиром терористів Гіві (Михайлом Толстих). Про це повідомив у своєму Facebook координатор конструкторських груп українських безпілотників Алекс Нойт, зазначають Патріоти України.

За словами Нойта, жінка 24 років виконувала розвідку розташування і складу сил ЗСУ, вербування агентів, а також підготовку терористичних актів в українських містах. Вона пройшла підготовку на базах угрупування "Восток" у командира з позивним "Лебідь".

"Для виконання цих завдань отримала певну кількість грошей, проте з часом фінансування припинилося. Крім того, останнім часом її переслідували кошмари, вона твердо впевнена, що її особисто та її спільників, відстежували партизани Донбасу, при виїздах до начальства на окуповану територію", - пише Нойт.

"Цікавий момент: затримана розповіла, як під час підготовки в таборі "Востока", мала бурхливий роман з розпіареним "героєм "Новоросії" Гіві" (М.Толстих), тому знає багато цікавих подробиць про цей персонаж.

При відпрацюванні отриманої від неї інформації, були затриманий її нинішній співмешканець і ряд її спільників, які працювали в інтересах терористів", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело