Поповщина наступає: На Росії РПЦ вже у школах відкриває свої кімнати

​У Краснодарському краї відтепер навіть у школі можна прикластися до ікони, поставити свічку і поговорити наодинці зі священиком.

Як передають Патріоти України із посиланням на "Голос Кубані", напередодні початку навчального року в казачій школі №16 міста Слов'янська-на-Кубані 30 серпня урочисто відкрили молитовну кімнату.

Така кімната в школі Слов'янського району з'явилася вперше. У відкритті молитовної кімнати взяв участь штатний священик Свято-Успенського храму ієрей Олександр Кудліч.

"Школярі та вчителі отримають можливість прикластися до ікони, поставити свічку і поговорити наодинці зі священиком", - повідомляє прес-служба Новоросійської єпархії.

У тому, що молитва допоможе школярам зібратися з думками перед початком навчального року, переконані і в Ленінградському районі Кубані, де перед початком навчального року провели молебень із учнями семи шкіл.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...