Популярна в Україні вакцина потрапила під заборону

В Україні більше не продаватимуть вакцину від кору "Пріорикс", оскільки у неї російська реєстрація.

Ілюстрація: ЗМІ

Патріоти України, посилаючись на державну службу України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, повідомляють, що вакцина від кору "Пріорикс" не пройшла реєстрації в Україні.

У повідомленні йдеться про наступне: "Рішення про заборону прийнято на підставі листа ТОВ "ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна" та встановлення факту наявності в обігу на території України незареєстрованого лікарського засобу".

Наразі МОЗ доручило реалізаторам цієї вакцини, щоб вони вилучили її з обігу для подальшої утилізації або знищили. Виробник забороненої вакцини - італійська фірма "Фідія Фармацеутіці С.П.А." Що стосується упаковки та випускового контролю якості, цими питаннями займається ТОВ "Сміт Кляйн Бічем-Біомед" (Росія).

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...