Порносеанс скасовується: У Сумах "накрили" кіностудію, яка спеціалізувалася на "полуничці"

У шикарній квартирі на два рівні постійно мешкала симпатична 22-річна дівчина, котра допомагала господарю студії у його справах. Цілком можливо, наступні 7 років їй буде не до порно.

У Сумах "накрили" порностудію, розташовану в елітній дворівневій квартирі й облаштовану за всіма правилами сумнівного "мистецтва" якісною оргтехнікою, веб-камерами, освітленням, необхідним інтимним реквізитом, повідомляють "Патріоти України" з посиланням на обласну прокуратуру. Під час обшуку на порностодії вилучено "солоденькі" записи, технічні пристрої, банківські картки тощо.

Всю цю розкіш облаштував 42-річний мешканець Запоріжжя. Дівчата, залучені ним до роботи, працювали в онлайновому режимі. Допомогала господарю у його справах 22-річна місцева жителька. Може статися, наступні сім роки їй буде не до порно. Саме такий термін позбавлення волі передбачено законом за організацію порнографічної діяльності. А ось організатору бізнесу, взагалі, загрожує до 12 років ув`язнення, оскільки його підозрюють у вербуванні неповнолітньої задля сексуальної експлуатації.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...