Порошенко розповів про результати зустрічі з Абромавічусом

Президент України вважає, що Абромавічус повинен залишатися міністром і продовжувати реформи.

Айварас Абромавічус. Фото: www.hromadske.tv.

Президент України Петро Порошенко заявив, що Айварас Абромавічус повинен продовжувати роботу на посаді Міністра економічного розвитку і торгівлі України. Про це Порошенко написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Зустрівся і поговорив з Айварасом Абромавічусом. Якого саме я запросив у команду, дав українське громадянство і звернувся до фракції "Солідарність" із пропозицією висунути його на посаду міністра економіки. Айварас підтвердив, що протягом усього часу роботи в Уряді мав повну мою підтримку його реформаторських ініціатив, як безпосередньо, так і через Нацраду реформ. З мого боку таке сприяння гарантовано і надалі. Вважаю, що Айварас повинен залишатися міністром і продовжувати реформи. Він пішов думати", - заявив Порошенко.

Також Порошенко повідомив, що озвучену Абрамавічусом інформацію повинно розслідувати Національне антикорупційне бюро. "Ігор Кононенко звернувся до НАБУ і заявив, що готовий співпрацювати з ним. Про це повідомило керівництво цього органу. Чим швидше суспільство отримає відповідь на поставлені запитання, тим краще", - зазначив Порошенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...