Українські прикордонники в зоні АТО отримали систему, яка одночасно здатна відслідкувати до 200 цілей, - Порошенко (відео)

Донецький прикордонний загін посилили технікою, серед якої новітня система"АЕРОС", яка одночасно відслідковує повітря, воду, землю і може вести до двохсот цілей.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив президент України Петро Порошенко, передають Патріоти України:"Донецький прикордонний загін відтепер посилений швидкісним броньованим катером українського виробництва, новими ХАМЕРами та озброєнням. А новітня система "АЕРОС", над розробкою якої працювали українські та американські фахівці, "бачить" одразу повітря, воду, землю, може одночасно вести та визначати поведінку до двохсот цілей", - зазначив Порошенко. Президент наголосив, що українське військо захищає кордони нашої держави і в будні, і у свята, і подякував захисникам передових рубежів вільної України за віддану службу.

Як повідомлялося раніше, 31 грудня Петро Порошенко з трьома американськими сенаторами прибув на командний пункт в районі Широкиного, щоб привітати українських військовослужбовців з Новим роком. Крім того, президент запропонував сенаторам візит на Донбас для об'єктивної інформації про підривні дії російської сторони і її бойовиків, які продовжують провокації і порушують режим припинення вогню.


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...