Порошенко вручив державні нагороди України військовослужбовцям ЗСУ та співробітникам ДСНС, які відзначилися під час захисту Авдіївки

Глава держави подякував воїнам 72-ї механізованої бригади за мужність і героїзм виявлені ними у захисті Авдіївки, а також рятувальникам, які під постійними обстрілами робили усе можливе, надаючи допомогу мешканцям цього міста.

Захист Авдіївки: Порошенко нагородив військових ЗСУ та працівників ДСНС

Президент України Петро Порошенко вручив державні нагороди України військовослужбовцям Збройних Сил України та співробітникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які відзначилися під час захисту Авдіївки.

Про це йдеться на сайті глави держави.

Глава держави подякував воїнам 72-ї механізованої бригади за мужність і героїзм виявлені ними у захисті Авдіївки, а також рятувальникам, які під постійними обстрілами робили усе можливе, надаючи допомогу мешканцям цього міста.


"Світ побачив чим є українські Збройні Сили – українська армія, яку ми з вами створили за останні два з половиною роки", - сказав Петро Порошенко.

Президент також відзначив, що "у цих боях 72-га механізована бригада підтвердила своє звання, однієї із найсильніших бригад Сухопутних військ Збройних Сил України, яку ще у 2014 році через успішні військові операції, які вона провела в зоні бойових дій, вороги охрестили "Чорною бригадою".

"Це для них ви "Чорна бригада", а для нас – ви світле і хоробре військо", - звернувся до військових Петро Порошенко.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх військовослужбовців – загиблих під час оборони та визволення Донбасу.


Рраніше президент України Петро Порошенко нагородив 48 офіцерів і солдатів Збройних Сил України, які відзначилися у боях в районі Авдіївки. Більшість з них досі перебувають на бойових позиціях.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Висновки з Вашингтонських баталій для України - Костянтин Єлісєєв

неділя, 28 квітень 2024, 23:28

"Минулого тижня увесь світ і насамперед Україна стали свідками напруженої політичної інтриги у Палаті представників США щодо схвалення пакета військової допомоги Україні у розмірі понад 60 млрд доларів США. Добре, що рішення Палати представників стало ...

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...