Порошенко використав і утилізував Саакашвілі, як гумову жінку, - Данилюк-Єрмолаєва

Країну ледве не відправили на дочасні вибори минулої весни. Роздули штучну політичну кризу і щодня розповідали про те, як прем'єр Яценюк протидіє "одеським реформам", а по суті жодної реформи там і не було - лише лялькова вистава.

П.Порошенко і М.Саакашвілі. Фото: LB.ua.

О, мої очі і вуха. Порошенко вчора в Одесі закидав Саакашвілі каменюками так, як ніколи раніше. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці журналістка Марина Данилюк-Єрмолаєва, передають Патріоти України.

1. "Очільник регіону має вирішувати проблеми регіону на місці, а не їздити по закордонах".

2. Область мала другий в країні бюджет по будівництву доріг, натомість гроші не використовувала, а кожен кілометр будівництва був за завищеною вартістю.

3. Одеська митниця показувала лише піар, на відміну від Львівськоі та Івано-Франківської.

4. Проблеми центрів адмінпослуг -- це рівень голови райдержадміністрації, а не губернатора.

5. Злочинність в пріоритетний області різко виросла.

6. В Одеській області субсидії оформили лише 17%, бо влада не займається роботою.

7. Замість Одеського аеропорту -- пусті балачки.

Тепер головне. Саакашвілі був очільником ОДА півтора роки. І тоді Порошенка влаштовувала і Марушевська, і розпіарений центр адмінпослуг, і щоденний піар Саакашвілі або на столичних телестудіях, або закордоном, або в інших регіонах, де є свої маловідомі загалу керівники. Чи знав президент, що його посланець в пріоритетний регіон -- банальний балабол і лялька-петрушка? Знав.

Чорт! Країну ледве не відправили на дочасні вибори минулої весни. Роздули штучну політичну кризу і щодня розповідали про те, як прем'єр Яценюк протидіє "одеським реформам", а по суті жодної реформи там і не було.

Як відкрився сьогодні Порошенко? Як директор лялькового театру, що не цурається жодного засобу і методу зробити гарну прибуткову виставу. Що можна сказати про Саакашвілі після такого викривального монологу? Що чувака використали і утилізували, як надувну жінку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...