Порошки та шампуні відомого бренду виготовляли в Луцьку

​Організована група "взула" правовласників торгової марки на 50 тисяч гривень, а покупців фальсифікату, схоже, на значно більшу суму

Трьом жителям Луцька, які організували підпільне виробництво засобів догляду та побутової хімії, інкримінують незаконне використання знака для товарів і послуг. Про це Багнету повідомили в Нацполіціі, інформують Патріоти України.

Правоохоронці викрили підпільне незаконне виробництво побутової хімії Ariel, Tide, Head & Shoulders, Fairy і Vanish в Луцьку.

На сумнівну якість порошків і шампунів поскаржилися рівняни, які купували продукцію в інтернеті, в тому числі й через соцмережі.

За фактом незаконного використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару за ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України відкрили кримінальне провадження. До розслідування поліцейські залучили і представників компанії Procter & Gamble.

Зловмисники збували підроблений товар на території Рівненської, Волинської, Київської, Одеської та Дніпропетровської областей.

33-річний житель Луцька, незаконно використовуючи знак для товарів і послуг, права власності на які належать компанії The Procter & Gamble Company, організував та очолив злочинну групу, до складу якої залучив в якості виконавців 29-річного та 28-річного жителів Волині.

Він розробив бізнес-план, схвалений всіма учасниками, згідно з яким і розподілив функції для досягнення спільної злочинної мети.

Організована група в складі трьох осіб завдала правовласникам торгової марки матеріального збитку в особливо великому розмірі на суму майже 50 тис. грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.