Поручкатись з капітулянтом: "Ложкін виступив посередником" , - політолог про таємну зустріч Порошенка з Пінчуком

На зустрічі Порошенко з Пінчуком обговорювали загальні питання, наголосив Петро Олещук.

Віктор Пінчук. Фото:PolitekaМіж президентом Петром Порошенком і бізнесменом Віктором Пінчуком зберігаються нормальні відносини. Про це виданню Gazeta.ua сказав політолог Петро Олещук, інформують Патріоти України.

"Сніданок — це публічна річ. А конкретна зустріч свідчить про те, що президент не налаштований до бойових дій із Пінчуком. Йому зараз не вигідно протиставляти себе настільки впливовому представнику українського бізнесу. Попри формальні звинувачення, відносини між ними не зміняться. Це політика.

Як президент він не міг не відреагувати на статтю Пінчука. Як реаліст - не особливо перейматиметься цими проблемами, коли будуватиме особисті відносини. Ложкін тут виступає посередником. Координує відносини президента з впливовими представниками українського бізнесу", - вважає експерт.

На зустрічі Порошенко з Пінчуком обговорювали загальні питання.

"Президент не може відкрито співпрацювати з Пінчуком у цій ситуації. Їм треба було обмінятися думками та позиціями. Пересвідчитись, що між ними нема конфронтації і не слід очікувати один від одного активних дій. Конспірології в розмові шукати не варто. Секретні плани не обговорювали. Це стосувалося тактичних моментів внутрішньоукраїнських справ, розуміння майбутнього", - сказав Олещук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місто два роки ковтає сморід "рускава міра": Що РФ принесла жителям окупованого Сєвєродонецька (відео)

четвер, 2 травень 2024, 23:19

"Сєвєродонецьк, окупація, 2024 рік. Напівзруйноване "звільнене" місто вже ось як два роки ковтає сморід "рускава міра". Як у концтаборі тут суворо встановлено графік спеціальних "роздач": нещасним старим, що вишикувалися в довгі черги, подають кашу з к...

Чи є загроза прориву росіян до Курахового на Донеччині: Військовий експерт проаналізував спроможності окупантів

четвер, 2 травень 2024, 22:47

Тиск на Курахове у Донецькій області триватиме, але довести його до такого каталізуючого наступ рівня - нереально. Про це 2 травня під час телемарафону сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Пат...