Посол розповів, як Парасюк і Фаріон підставили Україну

Член ВО "Свобода" Ірина Фаріон і позафракційний народний депутат Володимир Парасюк, які заявили про те, що вбивця посла Росії Андрія Карлова - герой, фактично підставили Україну.

Посла Росії Андрія Карлова застрелили в Анкарі

Про це заявив надзвичайний і повноважний посол України, старший консультант програм "Рада" USAID Володимир Крижанівський.

"Оскільки той же Парасюк - людина безграмотна, він не розуміє, якої шкоди завдає своїми заявами. З точки зору міжнародного права, незважаючи на те, що дії Росії у Сирії неприпустимі, вбивство посла на території мирної країни вважається терористичним актом. І публічна підтримка цього акту з боку політиків може кваліфікуватися як негласна підтримка тероризму. Не виключаю, що деякі українські політики, які публічно позитивно оцінили цей акт, потраплять у певні списки. І нехай потім не дивуються, що їх не пустять у якусь західну країну", - зазначив Крижанівський.

Водночас він наголосив, що офіційна позиція Міністерства закордонних справ України - зважена.

"Але проблема у тому, що її мало хто помітить, а ось скандальні заяви Парасюка і Фаріон кремлівська пропаганда, зрозуміло, використовує", - підсумував посол.

Посла РФ Андрія Карлова застрелили під час фотовиставки в Анкарі. Вбивця посла Карлова після скоєння замаху закликав "не забувати" про Сирію і Алеппо.
Джерело


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...