Пост колишнього прес-секретаря Путина про катастрофу ТУ-154 викликав бурю емоцій у росіян: від гарячих слів підтримки до образливих зауважень

Михайло Кожухов попереджає, що після військової кампанії Кремля в Сирії кадрових солдат чекає доля афганців.

Бывший пресс-секретарь российского лидера Владимира Путина Михаил Кожухов уверен, что российским ВВС и силовикам на место на Ближнем Востоке. Он предупреждает, что после военной кампании Кремля в Сирии кадровых солдат ждет судьба афганцев.

“На борту разбившегося самолета погибли, среди прочих, "министр культуры" Минобороны Антон Губанков и его сотрудник Оксана Бадрутдинова. Очень хорошие...Самолет, посол, уже десятки военнослужащих. И будут еще. НАМ НЕЧЕГО ДЕЛАТЬ В СИРИИ”, - написал Кожухов в Facebook.

Это пост вызвал бурю эмоций: от горячих слов поддержки до оскорбительных замечаний и рекомендаций выметаться из России после этих слов.

Кожухов не стал комментировать отдельно каждый из них, написав "новогоднюю" историю из Афганистана. В 1989 году под канонаду орудий командир Валерий Востротин обошел все батальоны и поздравил военных с праздником. После была задушевная беседа Кожухова и военного, а на утро, во время прощания, журналист прочел стихи Игоря Морозова из песни “Мы уходим”.

”Там есть такая строчка: И дела не доделаны полностью, но... Мы уходим, уходим, уходим. Востротин выслушал, помолчал и сказал с горечью: да не было у нас в Афганистане никаких “дел”", - процитировал Кожухов.

Он отметил, что сейчас дел у РФ нет и в Сирии.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...