Посиденьки в дніпропетровському кафе закінчились стріляниною

Троє п'яних чоловіків, внаслідок кульових поранень з травматичного пістолета, отримали поранення.

Перестрілка в дніпропетровському кафе.Фото dnipro.depo.ua

Про це йдеться у повідомлені ГУ Національної поліції України в Дніпропетровській області, повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.Дніпро.

Стрілянина сталася у кафе на вул. Стройовій. Троє чоловіків отримали кульові поранення в живіт та ноги з травматичного пістолета. Потерпілим призначено амбулаторне лікування.

Перестрілка в дніпропетровському кафе.Фото dnipro.depo.ua

"Після випитої горілки між двома компаніями чоловіків зав'язалася сварка, яка переросла в стрілянину. Загалом в кафе пролунало 8 пострілів, після чого стрілки зникли з місця злочину. Поліцейські, які прибули на місце події, опитали свідків та вилучили відео з камер відеоспостереження. Наразі проводяться слідчі та розшукові дії, направлені на встановлення всіх учасників конфлікту", - йдеться у повідомлені.

Перестрілка в дніпропетровському кафе.Фото dnipro.depo.ua

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...