Потрібна допомога: Після щеплення від кору 7-річна Софія опинилася в комі

Після тривалого лікування в дівчинки почали відмовляти внутрішні органи.

Сім'я Горенко. Фото: Громадське. Умань

Після щеплення маленька черкащанка опинилася у тяжкому стані, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Громадське. Умань".

В Умані після щеплення від кору семирічна Софія Горенко опинилася у тяжкому стані. Після щеплення у Софії Горенко спершу піднялася висока температура, місцеві лікарі встановили діагноз ГРВІ, призначили лікування антибіотиками. Проте дитині стало гірше і її направили на стаціонар в Черкаську обласну лікарню. Там виписали своє призначення, дитині покращало, але згодом їй знову стало зле, піднялася висока температура. Далі було лікування у столиці, проте дитячий організм не витримав такого навантаження, почали відмовляти внутрішні органи.

Нині дитина перебуває на лікуванні в Київській міській дитячій клінічній лікарні. Дівчинку ввели в стан медикаментозної коми, стан її вкрай тяжкий.

Щоденна підтримка дитячого життя та здоров’я обходиться батькам в десятки тисяч гривень. Родина витратила всі свої заощадження, тому змушена просити допомоги від небайдужих.

Номер карти Приват Банк: 5168 7427 0611 7383 Горенко Юрій Васильович.

Номер телефону батька 0973251201.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...